مشاوره ثبتي 2021
مشاوره ثبتي 2021

بهترين قالب براي ثبت شركت

گفته مي شود كه بهترين قالب براي ثبت شركت، ثبت شركت سهامي خاص است. در واقع بيشتر افرادي كه در ايران اقدام به ثبت شركت مي كنند، شركت سهامي خاص را انتخاب مي كنند. شايد به اين دليل باشد كه ساختار اين شركت از قوانين و مقررات مشخصي پيروي مي كند. يا اينكه به اين دليل باشد كه شركت سهامي خاص با سه نفر قابل ثبت است.

براي ثبت شركت سهامي خاص تنها به 100 هزار تومان سرمايه نياز است. 35000 تومان از اين سرمايه را بايد در ابتدا براي ثبت شركت در حسابي به نام شركت واريز كرد و مابقي سرمايه را الزامي نيست در همان ابتدا در حساب شركت تاديه كرد. سرمايه ها در شركت سهامي خاص به سهام تبديل مي شود و هر يك از شركا اين اطمينان را در شركت سهامي خاص دارد كه تنها به اندازه سهام خود در شركت مسئوليت بر عهده دارد. دو نفر بازرس يعني يكي بازرس اصلي و ديگري بازرس علي البدل هم بر امور اجرايي شركت نظارت دارند. اين موارد باعث شده تا اطمينان زيادي نسبت به مسئوليت كم و نظارت زياد بر روي شركت سهامي به وجود بيايد و به همين دليل ثبت شركت سهامي خاص در ايران محبوبيت زيادي پيدا كرده است.

اما ساير قالب هاي ثبت شركت نيز در جاي خود در ايران اهميت زيادي دارند. مثلا اگر دو نفر متخصص به منظور انجام اموري تجاري و با هدف مشترك بخواهند شخصيت حقوقي داشته باشند و تنها به اندازه سرمايه خود در شركت مسئوليت به عهده داشته باشند، ثبت شركت با مسئوليت محدود شايد بهترين انتخاب باشد.

يا در مواقعي كه ثبت شركت براي انجام امور تجاري باشد كه به سرمايه بسيار زيادي نياز دارد، مانند ثبت شركت استخراج معدن، يا ثبت شركت ذوب آهن، شركت بانكي و يا مالي و اعتباري و غيره، بدون ترديد ثبت شركت سهامي عام بهترين گزينه است. در اين نوع شركت نيز سهامدارن تنها به اندازه سرمايه خود در شركت مسئوليت بر گردن دارند و بيش از 51 درصد از سرمايه شركت را مردم يا سهامداران عام تامين مي كنند. در هر زمان نيز مي توان با سهام فروشي در بورس و يا در بانك ها به هر ميزان كه نياز باشد سرمايه شركت را افزايش داد.

ثبت شركت تعاوني نيز براي اهداف مشخص و عمدتا با هدف تامين زير ساخت ها و يا نيازهاي يك منطقه خاص مانند مناطق روستايي و يا يك جامعه خاص مانند روستاييان و يا كارگران يك كارخانه يا يك منطقه مي تواند گزينه فوق العاده اي باشد. شركت هاي تعاوني مورد حمايت اداره تعاون و دولت نيز هستند.

افرادي كه اعتبار زيادي دارند و مشتريان آنها را با نام و آوازه خودشان مي شناسند و مي خواهند مشتريان خود را حفظ كنند و تمامي مسئوليت و اختيارات شركت را خود بر عهده داشته باشند هم مي توانند شركت تضامني را ثبت كنند. ثبت شركت تضامني با قيد نام شركا در عنوان شركت بهترين انتخاب براي آنها خواهد بود تا مشتريان خود را از دست ندهند. البته در اين شركت ها شريك تضامني بايد همه مسئوليت شركت را عهده دار باشد اما مي توان با ثبت شركت نسبي با همين مشخصات تنها به اندازه سرمايه خود در شركت مسئوليت شركت را پذيرفت.

نهايتا اينكه اگر فرد شناخته شده و معتبري در نزد مشتريان هستيد ولي سرمايه لازم را براي ثبت شركت نداريد مي توانيد با مشاركت با شركا با مسئوليت محدود اقدام به ثبت شركت مختلط غير سهامي و يا با مشاركت با شركا سهامي اقدام به ثبت شركت مختلط سهامي بكنيد و سرمايه مورد نياز براي تجارت را به دست بياوريد.

آنچه كه مسلم است همه شركت هاي ذكر شده در قانون تجارت ايران معتبر هستند و هر يك براي موضوعاتي خاص مناسبند. بنابراين بهتر است قبل از ثبت شركت با تماس با مشاوران مجموعه ثبت نوبل بهترين قالب براي ثبت شركت را انتخاب كنيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ ] [ ۰۱:۳۵:۳۵ ] [ مشاوره ثبتي 2021 ] [ نظرات (0) ]

مزاياي اخذ كارت بازرگاني

بر اساس قانون صادرات و واردات، پرداختن به اين امر به صورت تجاري نيازمند داشتن كارت بازرگاني است كه  بايد مورد تاييد وزارت بازرگاني، اتاق بازرگاني و صنايع و معادن‌ ايران قرار گيرد. در اين راهنما قصد داريم مطالبي را درباره اخذ كارت بازرگاني و مزاياي داشتن آن عنوان كنيم. جهت دريافت مشاوره و راهنمايي در خصوص اخذ كارت بازرگاني مي توانيد با مشاوران ما در ثبت نوبل تماس حاصل فرماييد.  مشاوران ما در ثبت نوبل به شما كمك خواهند كرد تا اطلاعات جامع و كاملي در خصوص كارت بازرگاني كسب كنيد.

انواع مختلف كارت بازرگاني

 كارت‌هاي بازرگاني در دو نوع حقوقي و حقيقي هستند كه صدور آن به قرار زير است:

  1. در صورتي كه شما به عنوان يك شخص و به تنهايي و فارغ از شركت و يا موسسه اي درخواست اخذ كارت بازرگاني را دهيد در اين صورت شما كارت بازرگاني حقيقي را دريافت خواهيد كرد.
  2. در غير اين صورت اگر براي يك مؤسسه و يا شركت تجاري درخواست اخذ كارت بازرگاني مي دهيد، در اين صورت كارت بازرگاني حقوقي به شما اعطا خواهد شد.

اگر چه دو نوع  مختلف كارت بازرگاني ظاهرا تفاوت زيادي با هم ندارند، اما بايد بدانيد كه كارت بازرگاني حقوقي در زمينه تجارت جهاني و صادرات و واردات كالاهاي خاص اعتبار بيشتري دارد و امتيازات بيشتري در عرصه تجارت بين المللي براي دارندگان خود به ارمغان مي آورد.

چه كساني مي توانند كارت بازرگاني دريافت كنند؟

هر شخصي كه خواهان دريافت كارت بازرگاني باشد و درخواست اخذ ان را بدهد مي تواند اين كارت را دريافت كند و هيچ گونه محدوديتي در دريافت ان وجود ندارد و اين كارت براي تمامي افراد حقيقي و حقوقي كه خواهان اخذ آن باشند صادر خواهد شد. اما بسته به نوع درخواست، كارت بازرگاني براي افراد حقيقي و شركت ها و موسسات(حقوقي) صادر خواهد شد.

كارت بازرگاني به چه منظور و براي انجام چه نوع فعاليت‌ هايي صادر مي‌شود؟

پس از درخواست كارت بازرگاني و پرداخت هزينه آن مي توانيد كارت بازرگاني خود را دريافت كنيد و براي فعاليت هاي زير از آن استفاده كنيد:

امور تجاري: با استفاده از كارت بازرگاني خود مي توانيد در زمينه امور تجاري، واردات و صادرات،  ترخيص كالا و ثبت سفارش فعاليت كنيد.

امور خدماتي: در صورتي كه شما داراي مجوز انجام امور و  فعاليت‌هاي خدماتي باشيد در اين صورت با دريافت كارت بازرگاني خدماتي مي‌توانيد در زمينه امور خدماتي خود به فعاليت بپردازد.

فعاليت هاي خاص و موردي: در صورتي كه شما متقاضي انجام فعاليت تجاري فقط براي يكبار باشيد در اين صورت مي توانيد كارت موردي را دريافت كنيد.

فعاليتهاي صنعتي و يا توليدي: در صورتي كه شما داراي مجوز رسمي سرمايه‌گذاري و فعاليت‌هاي توليدي و صنعتي هستيد در اين صورت از اين كارت مي‌توانيد براي خريد تجهيزات و لوازم مورد نياز توليدي خود استفاده كنيد.

مزاياي كارت بازرگاني چيست ؟

اما هدف از دريافت كارت بازرگاني چيست؟ و افراد به منظور بهره وري از چه مزايايي خواستار اخذ اين كارت هستند؟ در ادامه به برخي از مزاياي دريافت كارت بازرگاني  اشاره خواهيم كرد.

  1. انجام واردات و صادرات از منطقه آزاد تجاري

شما با داشتن كارت بازرگاني مي توانيد به انجام واردات و صادرات از منطقه آزاد تجاري بپردازيد اما بايد بدانيد كه تنها با داشتن كارت بازرگاني، شما معاف از پرداخت ماليات نخواهيد شد بلكه بدين منظور شما بايد مجوزهاي ديگري را براي فعاليت هاي اقتصادي در منطقه آزاد كسب كنيد. اما اخذ كارت بازرگاني قدم اول و پيش نياز انجام واردات و صادرات از منطقه آزاد است. همچنين شما با داشتن كارت بازرگاني مي توانيد عضو اتاق بازرگاني شويد. بر اساس آيين نامه عضويت در اتاق بازرگاني و صنايع و معادن ايران  شما بايد براي عضويت، كارت بازرگاني اعم از حقوقي يا حقيقي داشته باشيد.

 

  1. ثبت برند تجاري شما با حروف لاتين

ثبت برند تجاري به حروف لاتين مستلزم داشتن شرايطي است. اما مهم‌ترين اين شروط داشتن كارت بازرگاني است. بدون اخذ كارت بازرگاني شما نمي توانيد برند خود را به لاتين ثبت كنيد.

 

  1. ثبت سفارش و ترخيص كالا

به منظور طي كردن مراحل ثبت سفارش و ترخيص كالا، يعني از زماني كه شما درخواست خريد كالا را مي دهيد تا زمان انجام كارهاي مرتبط با پرداخت هزينه و ترخيص كالا ، شما نياز به داشتن كارت بازرگاني داريد.

  1. شركت در نمايشگاه‌هاي داخلي و بين‌المللي

مشخصا يكي از مهترين مواردي كه شما را به سمت ثبت شركت و ثبت برند تجاري مي برد حضور در نمايشگاههاي داخلي و نمايشگاههاي بين المللي است تا از اين طريق بتوانيد شركت و برند و محصولات خود را به همه معرفي كنيد در اين صورت داشتن كارت بازرگاني به شما در حضور در اين نمايشگاهها كمك خواهد كرد و اين امر را براي شما تسهيل خواهد كرد.

  1. اخذ ويزاي كاري

اگر شما به شركت در جلسات كاري و كنفرانس هاي خارج از كشور نياز داريد اخذ كارت بازرگاني مي تواند اين امر را براي شما تسهيل كند. و از اين طريق راحتتر مي توانيد ويزاي كاري خود را دريافت كنيد.

اميدواريم اين مطلب براي شما مفيد بوده باشد، همچنين در صورت نياز به مشاوره در خصوص اخذ كارت بازرگاني مي توانيد با مشاوران ما در ثبت نوبل تماس حاصل فرماييد.

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۵۹:۰۰ ] [ مشاوره ثبتي 2021 ] [ نظرات (0) ]

نحوه اخذ كارت بازرگاني

در واقع كارت بازرگاني مجوزي است كه دارنده آن چه شخصي حقيقي باشد و يا شخص حقوقي باشد توانايي اين را دارد كه به تجارت در زمينه واردات و صادرات كالا بپردازد. تجارت شخص با استفاده از كارت بازرگاني مي تواند در زمينه هاي ثبت سفارش ، ترخيص كالا ، واردات از مناطق آزاد و صادرات كالاهاي مجاز باشد.

بسياري از افراد متقاضي دريافت كارت بازرگاني و علاقه مند به فعاليت در حوزه بازرگاني، براي اخذ كارت بازرگاني خود از طريق وزارت بازرگاني اقدام مي‌كنند.  اما بايد بدانيد كه اگر نحوه صحيح استفاده از  اين كارت را ندانيد، با وجود تمام مزيت ها و فوايدي كه اين كارت مي تواند براي شما داشته باشد مي تواند براي شما دردسرساز هم باشد.

به عنوان مثال شايد در خبرها شنيده باشيد كه افرادي با اجاره دادن كارت هاي بازرگاني خود به قاچاقيان كالا دچار مشكل شده اند و يا برخي از صادركنندگان براي فرار از برخي قوانين، از كارت بازرگاني افراد ديگر كه اكثرا افراد روستايي بودند اقدام به واردات كالا كرده اند. بنابراين بسيار ضروري است كه قبل از اخذ كارت بازرگاني اطلاعات كافي در اين خصوص داشته باشيد. مشاوران و وكلاي ما در ثبت نوبل شما را در زمينه اخذ كارت بازرگاني راهنمايي خواهند كرد.

شرايط لازم براي صدور كارت بازرگاني

الف) شرايط لازم براي اخذ كارت بازرگاني براي اشخاص حقيقي ايراني

  • داشتن حد اقل 21 سال تمام.
  • كارت پايان خدمت نظام و يا معافيت از خدمت براي آقايان.
  • داشتن حداقل سه سال سابقه كار در زمينه فعاليت هاي تجاري / توليدي مورد نظر كه توسط دونفر از دارندگان كارت بازرگاني تاييد شود .
  • و يا داشتن مجوز توليد كه توسط يكي از وزارتخانه ها صادر شده است.
  • داشتن دفتر كار و يا محل كار مناسب چه به صورت شخصي و چه به صورت استيجاري و ارايه مدرك مناسب در اين خصوص.
  • داشتن دفاتر قانوني با ارائه اظهار نامه هاي ثبتي.
  • داشتن حساب جاري داراي اعتبار در يكي از بانك‌هاي كشور.

ب)شرايط لازم براي  اشخاص حقيقي غيرايراني براي اخذ كارت بازرگاني

در مورد اشخاص غير ايراني نيز تمام مدارك و شرايط بالا جهت اخذ كارت بازرگاني مورد نياز است به استثناي كارت پايان خدمت يا معاف از خدمت سربازي. به علاوه مدارك بالا داشتن جواز كار و ويزاي اقامت معتبر

براي اشخاص حقيقي غير ايراني جهت اخذ كارت بازرگاني مورد نياز است.

جهت اخذ كارت بازرگاني خود در كمترين زمان ممكن و همچنين جهت اخذ مشاوره در اين خصوص با مشاوران و وكلاي ما در ثبت نوبل تماس حاصل فرماييد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ ] [ ۰۷:۵۵:۱۶ ] [ مشاوره ثبتي 2021 ] [ نظرات (0) ]

نحوه اخذ كارت بازرگاني

در واقع كارت بازرگاني مجوزي است كه دارنده آن چه شخصي حقيقي باشد و يا شخص حقوقي باشد توانايي اين را دارد كه به تجارت در زمينه واردات و صادرات كالا بپردازد. تجارت شخص با استفاده از كارت بازرگاني مي تواند در زمينه هاي ثبت سفارش ، ترخيص كالا ، واردات از مناطق آزاد و صادرات كالاهاي مجاز باشد.

بسياري از افراد متقاضي دريافت كارت بازرگاني و علاقه مند به فعاليت در حوزه بازرگاني، براي اخذ كارت بازرگاني خود از طريق وزارت بازرگاني اقدام مي‌كنند.  اما بايد بدانيد كه اگر نحوه صحيح استفاده از  اين كارت را ندانيد، با وجود تمام مزيت ها و فوايدي كه اين كارت مي تواند براي شما داشته باشد مي تواند براي شما دردسرساز هم باشد.

به عنوان مثال شايد در خبرها شنيده باشيد كه افرادي با اجاره دادن كارت هاي بازرگاني خود به قاچاقيان كالا دچار مشكل شده اند و يا برخي از صادركنندگان براي فرار از برخي قوانين، از كارت بازرگاني افراد ديگر كه اكثرا افراد روستايي بودند اقدام به واردات كالا كرده اند. بنابراين بسيار ضروري است كه قبل از اخذ كارت بازرگاني اطلاعات كافي در اين خصوص داشته باشيد. مشاوران و وكلاي ما در ثبت نوبل شما را در زمينه اخذ كارت بازرگاني راهنمايي خواهند كرد.

شرايط لازم براي صدور كارت بازرگاني

الف) شرايط لازم براي اخذ كارت بازرگاني براي اشخاص حقيقي ايراني

  • داشتن حد اقل 21 سال تمام.
  • كارت پايان خدمت نظام و يا معافيت از خدمت براي آقايان.
  • داشتن حداقل سه سال سابقه كار در زمينه فعاليت هاي تجاري / توليدي مورد نظر كه توسط دونفر از دارندگان كارت بازرگاني تاييد شود .
  • و يا داشتن مجوز توليد كه توسط يكي از وزارتخانه ها صادر شده است.
  • داشتن دفتر كار و يا محل كار مناسب چه به صورت شخصي و چه به صورت استيجاري و ارايه مدرك مناسب در اين خصوص.
  • داشتن دفاتر قانوني با ارائه اظهار نامه هاي ثبتي.
  • داشتن حساب جاري داراي اعتبار در يكي از بانك‌هاي كشور.

ب)شرايط لازم براي  اشخاص حقيقي غيرايراني براي اخذ كارت بازرگاني

در مورد اشخاص غير ايراني نيز تمام مدارك و شرايط بالا جهت اخذ كارت بازرگاني مورد نياز است به استثناي كارت پايان خدمت يا معاف از خدمت سربازي. به علاوه مدارك بالا داشتن جواز كار و ويزاي اقامت معتبر

براي اشخاص حقيقي غير ايراني جهت اخذ كارت بازرگاني مورد نياز است.

جهت اخذ كارت بازرگاني خود در كمترين زمان ممكن و همچنين جهت اخذ مشاوره در اين خصوص با مشاوران و وكلاي ما در ثبت نوبل تماس حاصل فرماييد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ ] [ ۰۷:۵۲:۳۲ ] [ مشاوره ثبتي 2021 ] [ نظرات (0) ]

اخذ كارت بازرگاني

كارت بازرگاني ،مجوزي است كه به اشخاص حقيقي و حقوقي دارنده آن بر اساس ماده 2 قانون صادرات و واردات تصويب شده در تاريخ 1372/04/02 مجلس شوراي اسلامي اين امكان را مي دهد كه به امر تجارت خارجي بپردازند . در حال حاضرمدت اعتبار كارت بازرگاني از تاريخي كه صادر مي شود به مدت يكسال است. براي تمديد مجدد كارت بازرگاني بايد مدارك مورد نياز را تهيه كنيد كه در ادامه مطلب به آن خواهيم پرداخت و در صورت نياز مجدد به تمديد آن همين مراحل و به همين ترتيب انجام مي پذيرد. براي اخذ كارت بازرگاني خود و همچنين اخذ مشاوره رايگان مي توانيد با وكلا و مشاوران ما در ثبت نوبل تماس بگيريد.

شرايط لازم  براي صدور كارت بازرگاني براي اشخاص حقيقي ايراني

  • اصل برگه اظهارنامه ثبت نام در دفاتر بازرگاني كه به گواهي اداره ثبت شركت ها رسيده باشد با امضاي متقاضي كارت بازرگاني.
  • اصل گواهي عدم سوء پيشينه كيفري كه از تاريخ صدور آن بيشتر از 6 ماه نگذشته باشد.
  • اصل مفاصاحساب مالياتي مبني بر بلا مانع بودن صدور كارت بازرگاني.
  • اصل و كپي كارت ملي از پشت و روي آن.
  • سه قطعه عكس 4*6 ،كه جديدا گرفته شده باشد و به صورت تمام رخ باشد.
  • اصل و كپي مدرك تحصيلي مورد تاييد كه حداقل مدرك مورد نياز ديپلم است.
  • اصل كارت پايان خدمت يا معافيت دائم براي آقايان و چند نسخه كپي ازپشت و روي آن.
  • متقاضي بايد حداقل 23 سال سن داشته باشد.
  • اصل گواهي بانك مبني بر تاييد حساب جاري شخص متقاضي و حسن اعتبار بانكي كه داراي امضاي رئيس شعبه باشد.
  • براي مكان و دفتر كار ارائه يكي از مدارك زير مورد نياز است:

1-اصل سند و يك نسخه كپي از سند مالكيت شش دانگ به نام متقاضي كارت بازرگاني ، مربوط به آدرس دفتر كار متقاضي(آدرسي كه متقاضي براي اظهارنامه ذكر كرده است)

2-اصل اجاره نامه و كپي از آن به نام متقاضي، كه به عنوان محل كار آن را در نظر گرفته است.(آدرس اظهارنامه)

  • ارائه ي مدرك معتبر براي توليدي كه از يكي از وازارتخانه هاي توليدي اخذ شده است.
  • ارائه كد اقتصادي جديد و يا تاييديه ي پيش ثبت نام

 

به موارد زير دقت فرماييد:

* كارمندان تمام وقت در ادارات دولتي امكان دريافت كارت بازرگاني را ندارند .

*شخص متقاضي بيشتر از يك كارت بازرگاني نمي تواند دريافت كند( كارت بازرگاني حقيقي يا حقوقي).

*براي هر آدرس و يا ملك امكان صدور يك كارت بازرگاني وجود دارد.

*آدرس هاي ثبت شده در مفاصا حساب دارائي ،اظهارنامه ي ثبتي و سند مالكيت يا اجاره نامه بايد يكي باشند.

*شخص متقاضي  دريافت كارت بازرگاني بايد در كليه ي مراحل اخذ كارت بازرگاني و تحويل كارت بازرگاني شخصا حضور داشته باشد.

در صورت نياز به اخذ كارت بازرگاني و يا داشتن هرگونه سوال و نياز به مشاوره با وكلا و مشاوران ما در ثبت نوبل تماس حاصصل فرماييد تا در كمترين زمان ممكن كارت بازرگاني خود را دريافت كنيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ ] [ ۰۲:۰۸:۴۲ ] [ مشاوره ثبتي 2021 ] [ نظرات (0) ]

 

چه دليلي براي ثبت شركت وجود دارد !؟

شايد زمانيكه تصميم به راه اندازي كسب و كار جديد داريد سوالات زيادي براي شما ايجاد شود ، مثلا جرا بايد شركت ثبت كنيم؟ مزايا و معايب ثبت شركت چيست ؟چه تسهيلاتي براي ثبت شركت وجود  دارد؟آيا مالياتي براي ثبت شركت تعلق مي گيرد يا خير؟

در اين متن به اين پرسش كه ضرورت و مزاياي ثبت شركت چيست ؟و به چه دليل شركت بايد ثبت شود خواهيم پرداخت:

براي اينكه بتوانيم فعاليت تجاري و غير تجاري درست و كارآمدي را انجام دهيم و بتوانيم از مزاياي قانوني آن استفاده كنيم بهترين و سود آورترين روش براي انجام فعاليت هاي بزرگ سود آور، با هدف پيشرفت و رسيدن به اهداف بزرگتر ، ثبت شركت ميباشد.

حال به طور كلي تعاريف ارايه شده از شركت را مورد بررسي قرار مي دهيم ؟

 شركت از اجتماع 2 يا چند شريك يا سهامدار و يا موسس كه داراي هدف مشتركي براي رسيدن به يك هدف واحد تشكيل مي شود، گفته مي شود.

در يك شركت سهامداران اعضاي اصلي و حقيقي و حقوقي شركت هستند كه اهداف خود را در قالب مشخصي بنام اساسنامه كه بندها و تبصره هاي مختلف است تنظيم نموده اند .

در مجموع 7 دسته شركت تعريف شده است كه هركدام از آنها ويژگي ها و شرايط خود را دارند.

كه عبارتند از : 1-شركت هاي سهامي2-شركت با مسئوليت محدود3-شركت تضامني4-شركت مختلط سهامي5-شركت مختلط غير سهامي6-شركت نسبي7-شركت تعاوني توليد و مصرف شركت ها ، كه دسته اي آنها را به دو دسته شركت هاي سرمايه و شركت هاي اشخاص تقسيم نموده اند.

در شركتهاي سرمايه فقط سرمايه مورد توجه است ،سرمايه گذار نقش چنداني در شركت ندارد و تنها ميزان سرمايه ، تامين كننده تعهدات شركت است .

برعكس در شركت هاي اشخاص ،شخصيت اشخاص نقش بسيا تعيين كننده اي در شركت داردو اعتبار آنها باعث اعتبار شركت است و سرمايه نقش چشم گيري در اعتبار شركت ندارد.

از مزاياي ثبت شركت مي توان به موارد ذيل اشاره نمود:

-تمامي روابط موجود در شركت اعم از سرمايه اوليه شركت ،قوانين حاكم بين شركاو همچنين مسئوليت هاي آنها نسبت به سود و زيان شركت تماما مشخص و ثبت شده مي باشد.

 -باعث كسب اعتماد بين افراد جامعه خواهد بود به اين طريق كه ثبت كردن شركت به كارو فعاليت  شما وجه قانوني خواهد بخشيد و همين امر باعث راغب شدن افراد براي همكاري با يك شركت مورد تاييد فراهم ميكند.

-ثبت كردن شركت اين قرصت را براي شما فراهم ميآورد كه بتوانيد در معاملات و كسب و كارهاي بزرگتركه نيازمند ارائه مدرك ثبت شده شركت است حضور موفق تري داشته باشيد مانند حضور در مزايدات و مناقصات .

-با ثبت شركت مي توانيد مزاياي وام هاي بانكي و منابع مالي استفاده كنيد،وقتي براي استفاده از مزاياي وام هاي بانكي اقدام ميكنيد حتما بايد شركت شما به مرحله ثبت رسيده باشد و اين خود ميتوان باعث تلقين احساس بهتري براي دريافت تسهيلات بانكي بهتر و سريع تر براي شما خواهد بود.

-يكي از مزاياي فوق العاده ثبت شركت ها ،اقدام كردن براي سفر تجاري به ساير كشورهاست ، كه ميتوانيد با ثبت شركت به راحتي ويزاي مورد نياز را براي سفردريافت  نماييد.

-و درنهايت با ثبت شركت ميتوانيد از حمايت هاي قانوني از كليه حقوق بهره مند شويد.

و بسياري مزاياي ديگر ……  در اين متن به ارائه تعاريفي از مزاياي ثبت شركت پرداختيم ،در صورتي كه قصد ثبت هر گونه شركت را داريد ،كارشناسان ثبت نوبل آماده ارائه خدمات و مشاوره به شما عزيزان است .اميد است كه اين مطلب توانسته باشد راهگشاي خوانندگان محترم براي ثبت شركت ها بوده و در رفع مشكلات آن ها موثر واقع شود.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ ] [ ۰۱:۴۷:۱۲ ] [ مشاوره ثبتي 2021 ] [ نظرات (0) ]

اهميت و ضرورت ثبت شركت:

داير كردن شركت نيازمند اصول و قوانيني است كه درصورت رعايت نكردن آنها منجر به ثبت و تشكيل نشدن شركت خواهد شد.

در اين خصوص ماده يك  قانوني تجارت ميگويد : «ثبت كردن تمامي شركت ها ضروري و واجب است و حتما بايد تابع قوانين و مقررات ثبت شركت باشد. »ماده ي 2 قانون ثبت شركت ها نيز ،ثبت شركت هاي تجاري را ضروري تلقي كرده و براي مديران شركتي كه به ثبت نرسيده باشد،جزاي نقدي معين نموده است.

بنابراين،هر شركت تجارتي زماني وجاهت قانوني دارد واز نظر قانون به رسميت شناخته ميشود كه حتما به ثبت رسيده باشد. ثبت شركت ها نه تنها براي شناسايي يك شركت و معرفي آن است و بلكه از نظر قانون براي كسب وجود قانوني پيدا خواهد كرد. ثبت شركت آنقدر اهميت داردكه اگر شركتي ثبت نشده باشد اعتبار قانوني نخواهد داشت.

علاوه بر مطالب ذكر شده ،ضروري بودن ثبت شركت ها اين فرصت را براي دولت فراهم ميكند تا نظارت بيشتر وتحقيقات دقيق تر وجامع تري نسبت به شركت هاي در حال تاسيس داشته باشند تا بتوانند رسيدگي هاي باكيفيت تري ارايه داده و از تشكيل شركت هايي كه  مفاد هاي قانوني قيد شده را رعايت نكرده اند ،جلوگيري بعمل آورند.

زمانيكه شركت با رعايت كليه قوانين ثبت شركت ها ،ثبت شده باشد؛آنگاه ميتوان آن را مانند يك شخص قانوني كه داراي وظايفي است معرفي كرد و از وظايف منعقد شده براي آن ميتوان به نتايج ذيل دست پيدا كرد:

_هر گاه شركت به ثبت برسد،قراردادهاي ثبت شده  بين شركا رسمي بوده و بعد ها هيچ يك نمي توانند مانند اسناد غير رسمي از وجود شركت نامه و اساسنامه  و ساير تصميماتي كه به ثبت مي رسد اظهار بي اطلاعي نموده و يا به ايراداتي كه درباره ي اسناد غير رسمي ممكن است وارد نمود استناد نمايند.

_شركت مي تواند آغاز آثار و اعمال و بسترخوبي براي  معاملات و روابط مالي و اقتصادي بشود.

_در موقع انحلال يا ورشكستگي با مقررات خاصي به وضع مالي شركت رسيدگي مي شود.

 

قانون بقدري ثبت شركت در ماه اول را مهم و ضروري ميداند كه تاخير در ادامه روند ثبت باعث انحلال شركت وعدم  ثبت آن قرار داده است  .يعني تنها با گذشت يك ماه و ثبت نشدن شركت ، هر كدام از اعضا شركت مي توانند به مراجع غذايي مراجعه كنند و در خواست لغوفعاليت هايي  كه بايد بعد از يكماه در روند كار صورت مي گرفته را نمايند. يعني به عبارتي جلوگيري كنند از ادامه روند كار.

همچنين قانون تجارت تصريح كرده است: «ثبت كليه ي شركت هاي نام برده در قانون تجارت الزامي و تابع كليه  مقررات قانون ثبت شركت ها است. »

در اين ماده قانوني ،دو ضمانت اجرا براي ثبت نكردن شركت تعيين شده است :1-جريمه شدن مديران شركت ثبت نشده 2- منحل شدن شركت به حكم دادگاه و در خواست دادستان .

بنابراين ،اگر دادستان درخواست منحل شدن شركت را ندهد ، شركت ثبت نشده ، همچنان باقي خواهد ماند و منحل نمي شود .

و همچنين ،اگر دادستان در خواست منحل شدن شركتي را بدهد ، شركت از تاريخ صدورحكم منحل شده مي باشد نه از زمان ابتداي تاسيس شركت .مطالب ذكر شده در مورد شركت هاي خارجي در حال ثبت هم صادق است .

اميد است كه اين مطلب توانسته باشد راهنماي خوانندگان محترم براي ثبت شركت ها بوده و در رفع مشكلات آن ها موثر واقع شود. قطعا همكاران ما در ثبت نوبل همواره آماده پاسخوگويي سوالات و مشكلات شما عزيزان هستند.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۳۶:۰۵ ] [ مشاوره ثبتي 2021 ] [ نظرات (0) ]

چند دليل براي ثبت شركت  (بخش دوم)

در ادامه مطلب بخش اول، چند دليل ديگر براي اينكه چرا بايد شركت خود را ثبت كنيد آورده ايم:

  • براي جدا كردن امور مالي شخصي و تجاري

اكثر افراد و مشتريان از اينكه پول را به حساب شخصي افراد واريز كنند واهمه دارند و نمي توانند اعتماد كنند. شما با ثبت شركت خود امكان دريافت حساب بانكي شركتي را خواهيد داشت كه باعث جلب اعتماد مشتريان خواهد شد و آنها راحتتر مي توانند اعتماد كنند و پول را به حساب بانكي شركتي شما واريز كنند .

همچنين داشتن حساب بانكي شركتي باعث مي شود حساب و كتاب شركت از حساب زندگي شخصي شما جدا شود و از به هم ريختگي در معاملات شخصي و شركت جلوگيري مي كند.

همچنين در صورت ورشكستگي شركت خيالتان راحت است كه حساب شخصي شما درگير تسويه حساب شركت و جبران خسارت شركت نخواهد شد.

 

  • براي شركت در مناقصه ها

براي درخواست مناقصه هاي دولتي و تجاري بايد يك نهاد تجاري قانوني داشته باشيد و بايد شركت خود را ثبت كنيد. همه مناقصه ها در بالاي فرم خود شرط شركت سهامي خاص را دارند. در اكثر مناقصه ها فقط شركت هاي ثبت شده امكان مشاركت دارند و اين كاملا واضح است زيرا توانايي هاي يك شركت هميشه بالاتر از يك شخص تنهاست ، بنابراين اين يك فرصت واقعي براي تجارت شماست و باعث ايجاد مقادير زيادي سرمايه و سود براي شركت شما مي شود پس از ان غفلت نكنيد و همين الان براي ثبت شركت خود با همكاران و مشاوران ما در شركت ثبت نوبل تماس حاصل فرماييد و در كمترين زمان شركت خود را به ثبت رسانيد.

  • امكان دريافت نمايندگي

اكثر شركت هاي داخلي و خارجي بيشتر تمايل دارند كه نمايندگي هاي خود را به شركت ها و افرادي كه داراي وجهه حقوقي هستند اعطا كنند.

 

  • تداوم تجارت

آيا نام شركت هايي مانند Microsoft ، Facebook يا Google براي شما آشنا است؟ خوب چه چيزهايي در همه آنها مشترك است؟ اين شركت ها توسط افراد شروع به كار كرده اند ولي از آنجا كه اين افراد شركتهاي خود را ثبت كرده اند باعث شده كه شركتشان بدون آنها به كار خود ادامه دهد. اكنون شركت جدا از اشخاص است. اين قدرت ثبت شركت و ثبت برند است. ثبت شركت تداوم تجارت شما را بعد از شما تضمين مي كند. مشتريان علاقه مند هستند بدانند كه آيا شركت شما آينده اي دارد يا خير؟ و اينكه آيا شركت در غياب شما قادر به ادامه خدمت رساني به آنها خواهد بود؟

 

پس فرصت را از دست ندهيد و همين امروز براي ثبت شركت و ثبت برند خود اقدام كنيد و با مشاوران ما در شركت ثبت نوبل تماس حاصل فرماييد و از خدمات مشاوره رايگان بهره مند شويد. خوشبختانه امروزه با وجود شركت هايي همچون شركت ثبت نوبل و داشتن كادري مجرب ،ثبت شركت و ثبت برند كار بسيار ساده اي است و شما به راحتي مي توانيد در كمترين زمان ممكن شركت خود را ثبت كنيد و از همه مزاياي ذكر شده بهره مند شويد.

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۲۱:۱۶ ] [ مشاوره ثبتي 2021 ] [ نظرات (0) ]

 

چند دليل براي ثبت شركت  (بخش اول)

اغلب مردم اين سوال را مي پرسند 'آيا واقعاً لازم است شركت و تجارت خود را ثبت كنم؟'  . گرچه به نظر مي رسد ثبت شركت امري ضروري نيست ، اما سالها تحقيق ثابت كرده است كه ثبت شركت واقعاً مهم است و يكي از بهترين كارهايي است كه شما مي توانيد براي پيشرفت تجارت و كسب و كار خود انجام دهيد. در واقع ، موفقيت شما در تجارت ممكن است به اينكار بستگي داشته باشد. ادامه مطلب را بخوانيد و در صورت داشتن هرگونه سوال و يا درخواست مشاوره در اين خصوص و ثبت شركت با مشاوران ما در ثبت نوبل تماس بگيريد..

در اين مطلب چند دليل براي اينكه چرا بايد شركت خود را ثبت كنيد آورده ايم:

  • حرفه اي تر بودن

معمولا برداشت هاي اول افراد از هر چيزي بسيار مهم است و اين موضوع در تجارت حتي بيشتر صادق است. آيا اين ترجيح شما نيست كه يك گوشي هوشمند خريداري كنيد كه توسط يك شركت معتبر توليد شده است؟ بله درست است اين انتخاب بسياري از افراد است و در واقع اين قدرت ثبت شركت است. ثبت شركت شما را به عنوان يك حرفه اي در زمينه كاري خودتان معرفي و تثبيت مي كند. شما به جهانيان ثابت مي كنيد كه مشروع هستيد و تازه كار نيستيد. ثبت شركت به مشتريان شما نشان مي دهد كه شما در كار خود جدي هستيد و به سادگي ميدان را براي رقباي خود خالي نمي كنيد.

  • براي محافظت و ايمن سازي نام تجاري خود

ثبت شركت و ثبت برند و نام دلخواه شما براي كسب و كارتان در واقع آن را از دسترس رقبايتان محافظت مي كند. هنگام ثبت شركت ، نامي كه انتخاب مي كنيد فقط براي شما محفوظ است. ممكن است شما بلافاصله برنامه اي براي شروع فعاليت  خود نداشته باشيد اما ثبت شركت و ثبت برند مورد علاقه تان  اين اطمينان را به شما مي دهد كه اين نام فقط در دسترس شما است. پس از ثبت برند و ثبت شركت ، مي توانيد با ثبت آن به عنوان نام تجاري يا علامت تجاري ، استفاده از آن را محدود كنيد. ثبت شركت و ثبت برند اين اطمينان را مي دهد كه هيچ كس نمي تواند به طور قانوني از نام برند و شركت شما استفاده كند. جهت انجام مراحل ثبت شركت خود مي توانيد با مشاوران ما در ثبت نوبل تماس حاصل فرماييد.

 

  • براي دسترسي به بودجه مالي بيشتر

يكي از مزيت هايي كه هنگام ثبت شركت از آن بهره مند خواهيد شد افزايش دسترسي شما به منابع مالي است. وام هاي مختلف دولتي براي شركت ها و مشاغل كوچك در دسترس است. علاوه بر اين ، آژانس هاي مختلف توسعه اقتصادي ، بانك ها و سازمان هاي غيردولتي وام هايي با بهره كم به صاحبان شركت هاي كوچك تا متوسط ​​كه ممكن است واجد شرايط وام هاي تجاري سنتي نباشند ، مي دهند.

 ادامه مطلب در بخش دوم همين عنوان قابل مطالعه است

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۰۶:۵۵ ] [ مشاوره ثبتي 2021 ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
[#VoteTitle#]
[#VTITLE#]
     نتیجه

لینک های تبادلی
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 4
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی